Inscripcions obertes per al BccN2016

BccN, Barcelona Creative Commons Culture & Film Festival, celebra la seva setena edició de l’11 al 15 de maig al Macba (Museu d’Art Contemporani de Barcelona ) i altres espais de la ciutat. Estem buscant treballs audiovisuals, sense restriccions de durada ni temàtica, per a completar la nostra programació. Si la teva obra ha estat finalitzada entre 2015 i 2016 i està llicenciada amb Creative Commons o amb una altra llicència lliure, anima’t a presentar-la.

Envia un correu a programacion@bccn.cc aportant un link de visionat, els crèdits de l’obra i la informació que consideris oportuna. La data límit d’inscripció és el 4 d’abril. Publicarem la llista de seleccionats a la nostra pàgina web durant aquell mes. Pots consultar les bases aquí.

14 març 2016 —