Exposición [siete segundos, setenta y dos días setenta y dos días, siete segundos]

Raineri , és una artista plàstic que viu a Barcelona. Ha construït la seva mirada durant anys de treball. Movent-se entre l’abstracció i el color, amb influències de Bacon, Basquiat i Cézanne, una pinzellada present i una demolidora relació amb el temps i la realitat, fan d’aquesta exposició una oportunitat única per a submergir-se en una visió retrospectiva als pròpis viatges i mirades.

Les seves obres estan sota les llicències Creative Commons, propera a la visió oberta que tenim de la cultura i de la ciutat.

El nom de l’exposició manté relació amb el sistema de treball de l’artista, on es submergeix en pocs segons en quelcom que altera la seva percepció i que el porta a treballar durant mesos en l’obra. I del camí invers que proposa a l’espectador per a poder tornar a aquell impacte on la realitat l’ha sorprès i ha actuat de manera constant en la construcció del color i la forma.

Raineri

25 maig 2015 —