1,2,3… pica Bressola!

Els Amics de la Bressola han publicat un nou CD de música tradicional i infantil i tornen a fer-ho amb llicència Creative Commons. En Cesc Franquesa, director pedagògic de la Bressola, ho explica de manera contundent en els arguments de “solidaritat i retorn” al publicar els continguts amb llicències lliures per facilitar el seu usos i reutilització en nous projectes.

La Bressola que impulsa les escoles laiques i catalanes a la Catalunya del Nord ha promogut, des de l’any 2007, diversos projectes culturals i educatius que tenen com element comú i motor la música. Tots aquests projectes i contingust es poden consultar al seu web que els agrupa i també facilita diversos mecanismes per la publicació de nous continguts.

El nou projecte, anomenat 1,2,3… pica Bressola ha estat dirgit pel músic Marc Serrats i és un nou recull de cançons infantils amb la col·laboració d’artistes i cantants com n’Anna Roig, Joan Garriga, Joan Colomo, Laia Vaque de Glissando, els Txarango i els MiNE! entre d’altres. Se n’ha editat un CD que és a la venda pels circuits de música tradicional i també una app per mòbil, tant en Android com IOS (0,80 €)

19 desembre 2012 —